GRATIS PODIUM

Ben je festivalganger, ambachtsman, gitaarbouwer, vrijwilliger, artiest… tijdens ons festival en wil je ons jouw muziek laten ontdekken?

Ons gratis podium is voor jou gemaakt !

 

REGISTRATIE :

* ter plaatse bij het onthaalteam van de artiesten of bij de geluidstechnicus rechtstreeks aan het podium (vanaf de opening van de deuren op vrijdag 8 september)

* OF online via deze enquête : https://framadate.org/f48T2nDCcXfbwfwC 

 

BELANGRIJK: nadat je je plaats online hebt gereserveerd, vragen we je om je inschrijving ten laatste op vrijdag 8 september te bevestigen bij het team "artiestenontvangst" (aan de ingang van het festival) of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Inschrijvingen die op deze datum nog niet bevestigd zijn, worden geannuleerd en de plaats wordt ter beschikking gesteld aan andere artiesten.

 

GEBRUIKSVOORWAARDEN :

* 1 uur service per groep;

* goede service, balans in "line check" (de geluidstechnicus is alleen beschikbaar voor het tijdstip van de service - kom op, iets eerder...) maar mogelijkheid om vooraf te gebeuren;

* alleen toegankelijk voor deelnemers aan het Marsinne Folk Festival (festivalgangers, ambachtslieden, artiesten, vrijwilligers, enz.). Dit betekent dat we geen toegang bieden aan mensen die “alleen” op dit podium willen optreden :  je moet je eigen toegang hebben. Zorg ervoor dat alle leden van de groep op de hoogte zijn van deze voorwaarden en zich eraan houden.