Van de kleine "Boîte à musique" tot de kasteelhoeve van Marsinne, langs de Moulin de Ferrières in Lavoir, het team van de ASBL Musiques et Traditions bedenkt het Marsinne Folk Festival... voor de 30e keer dit jaar !

Zoals altijd is het menu gevarieerd en overvloedig, voornamelijk samengesteld uit bals, concerten, shows, dans- en muziekworkshops, voor een reis door heel Europa en daarbuiten !

Ben jij een muzikant? Doe mee met de muziekworkshop op zondagochtend met violiste Anouk Sanczuk. Daarna neemt ze je mee naar het podium van de GRAND BOEUF, voor een heerlijk moment vol gezelligheid... en uitdaging !

Nieuw bij volksdansen? Geen probleem! Een INITIATIE (zaterdag) en een BAL met uitleg (zondag) zijn speciaal voor jou gemaakt, genoeg om je voor al het andere op je gemak te voelen !

Ben je moe na de workshops op zaterdagochtend ? De ACOUSTIC NAP is gemaakt voor jou ! Christian Pacher zal je rocken met zijn prachtige stem, in liedjes en verhalen over zijn land. Neem je kussens mee voor een momentje van zen !

Natuurlijk vind je onze GREAT CLASSICS terug in ons programma voor jong en oud, maar ook een gitaarbouwers- en ambachtsmarkt, een gratis podium, een muziekuitwisseling, schmink voor kinderen, een Luikse poppenkast... sfeer op een prachtige plek !