Marsinne 2021...

 

 

Aan jullie, die zo vertrouwd zijn met het Folkfestival van Marsinne !

 

Dit is alweer een heel apart jaar. Wij hebben de tijd genomen om te evalueren wat precies mogelijk zou zijn, wat mogelijk lijkt ... ,wat we aanvoelen te kunnen organiseren onder de huidige omstandigheden. Het sleutelwoord blijft: onvoorspelbaarheid. 

Ondanks de kentering, ontmoedigen de administratieve procedures (vooral op vlak van hygiëne) toch de werking van de groep vrijwilligers die we zijn. We zouden nogal wat moeten aanpassen in vergelijking met wat in normale omstandigheden gangbaar is. We hebben dan ook besloten dit jaar nog geen festival te organiseren 'zoals we dat gewoon zijn’ …

NOCHTANS missen we jullie vreselijk! En daarom precies maken we wél een afspraak op 11 september 2021 voor een Flexival, waarbij de concerten voor één keer een wel zeer prominente plaats zullen innemen! We brengen u binnenkort op de hoogte van de programmering hiervoor en alle praktische schikkingen. Reserveer alvast een klein plekje in jullie agenda voor deze mooie reünie. We kijken daarna weer uit naar een spetterend Folkfestival in Marsinne 2022, zoals we dat kenden en er voorheen steeds erg van genoten!

 

Volg ons op Facebook

en op onze Facebook groep